Ekspozitë mbi Gjergj Kastriot Skënderbeun në Durrës

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave në bashkëpunim me Universitetin e Durrësit “Aleksandër Moisiu” më 18 Janar 2018  prezantuan një ekspozitë me dokumente mbi Gjergj Kastriot Skënderbeun.
Kjo ekspozitë ju prezantua publikut gjatë konferencës shkencore në kuadër të 550 vjetorit të vdekjes së Heroit tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, e organizuar nga Universiteti “Aleksandër Moisiu”
Të ftuarit e Konferencës pati rastin ti përshëndesë dhe
Dr. Bido, Drejtori i Përgjithshëm i Arkivave.
arkiva2016Ekspozitë mbi Gjergj Kastriot Skënderbeun në Durrës