Aktivitete

Ekspozitë me dokumente dhe fotografi nga Arkivi Qendror Shtetëror në Tepelenë për 75-vjetorin e çlirimit.

Më datë 15 shtator 2018 Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Bashkia e Tepelenës çelën në qytetin e Tepelenës ekspozitën ...
Lexo më shumë

Çelet ekspozita Butrinti dhe Ksamili sipas dokumenteve dhe fotografive të Arkivit Qendror Shtetëror

Në datë 25 gusht 2018 Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Bashkia e Sarandës  çelën në qytetin e Sarandës  ekspozitën ...
Lexo më shumë

Çelet ekspozita “Vlora në dokumenet e AQSh”

Në datë 10 gusht 2018 Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Bashkia e Vlorës çelën në qytetin e Vlorës ekspozitën ...
Lexo më shumë

Çelet Ekspozita për 140 Vjetorin e Lidhjes së Prizrenit.

Në datë 10.06.2018 në qytetin e Prizrenit u çel ekspozita në kujtim të 140 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit me ...
Lexo më shumë

Mbahet Konferenca e II-të Mbarëkombëtare e Arkivave

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave e Shqipërisë dhe Agjencia e Arkivave të Kosovës organizuan sot në Prishtinë Konferencën e Dytë ...
Lexo më shumë

Ekspozita “140 Vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Agjencia e Arkivave të Kosovës më datë 8 Qershor 2018 ora 17:00 në hollin ...
Lexo më shumë

Firmoset Marrëveshja me Univerisitetin jo publik “Marin Barleti”

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin jo publik "Marin Barleti". Kjo marrëveshje do të ...
Lexo më shumë

Ekspozita Përmes një Urtësie të pashuar. Duke kremtuar Europën në Shqipëri: “Rrallësi dhe Larmi”,

Gjatë periudhës së Mesjetës pellgu i Mesdheut përbën një njësi kulturore më vete, pavarësisht përplasjeve ushtarake dhe politike mes Bizantit ...
Lexo më shumë

Konferenca e Dytë Mbarëkombëtare e Arkivistikës – 9 qershor 2018

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe Agjencia e Arkivave të Kosovës, po vijojnë bashkëpunimin e tyre, me qëllim unifikimin e ...
Lexo më shumë

Zhvilohet Konferenca Shkencore mbi trupat Italiane në Shqipëri gjatë Luftës së Parë Botërore

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave në bashkëpunim me Fondacionin “Gramsci” në Puglia dhe Muzeun Historik Kombëtar zhvilluan sot Konferencën e ...
Lexo më shumë
arkiva2016Aktivitete